Waltz for Zizi

“Waltz for Zizi” is an instrumental song from Japanese animated film – Cowboy Bebop. I don’t know anything about the film, actually. I got this song from a friend of mine, an anime lover..

Sambil mendengarkan lagu tersebut.. sebenarnya sih jadi terpikir mau nulis di blog ini… setelah sudah sekian lama menghilang gak diisi-isi.
Does anybody really miss me while my blog’s left unwritten, I wonder?..

Hehe.. I’ve got nothing “berbobot” untuk ditulis di sini. Jadi post ini kayaknya bakalan menjadi one of those posts di mana gua bercuap-cuap kacau aja, memercikkan luapan emosi.
Dan dipikir-pikir lagi, daripada post ini dibiarkan memporak-porandakan blog yang semestinya rapi ini, diudahin aja deh sampai di sini.

Cuma jadi penanda di suatu hari Minggu yang cukup cerah dan berangin di Bogor.

I wish I can go somewhere, where it’s sunny and green, feel the sun bathing my body and helps to heal me. Get relaxed in the park and listen to the birds, twitting and chit-chatting.

I wanna let myself feel like flying in the middle of the clouds, yet knowing if I open my eyes, there will I see happy scenes with people I care of…

Mmmm…. daydreaming..

Advertisements

Feel free to leave your comment!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s