So much is the difference…

Segitu bedanya (antara cewek dan cowok…)
Memang perempuan dan pria itu asalnya dari planet yang berbeda kali yah haha..
Segitu bedanya sehingga kadang memang susah banget disambungin..
Tapi katanya memang tetap saling membutuhkan. Benar kah?
Gak usah yang beda gender, yang sama aja suka salah paham, suka gak nyambung, suka gak connect. Kadang tanpa alasan yang jelas sekalipun.

Terus kenapa?
Kayaknya kalau emang udah sadar bahwa it’s a part of life, we’ll have to deal with it. Just face it. Embrace yourself!!!

Mengembalikan kata-kata sendiri, coba dilihat dari sisi yang lainnya…
There’s (always?) a brighter side…

Advertisements

Feel free to leave your comment!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s